Кијану Ривс

Таг
16Вести

ГРАНЏ ГРУПАТА НА КИЈАНУ РИВС, „ДОГСТАР“, ГО НАЈАВИ ПРВИОТ АЛБУМ ПО 23 ГОДИНИ ПАУЗА

„МАТРИКС 4“ ОД ДЕНЕСКА ВО СИНЕПЛЕКС И МИЛЕНИУМ

НИО И ТРИНИТИ ОДНОВО СЕ ЗАПОЗНАВААТ ВО ТРЕЈЛЕРОТ ЗА „МАТРИКС 4“

ЕДНА ОД НАЈСКАПИТЕ ВИДЕОИГРИ ДОСЕГА „САЈБЕРПАНК 2077“ ИЗЛЕЗЕ СО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА РИЗИК ПО ЗДРАВЈЕТО

„МАТРИКС 4“ ОДЛОЖЕН ЗА ПРОЛЕТ 2022

КИЈАНУ РИВС ПО 29 ГОДИНИ ОДИ НА НОВО ПАТУВАЊЕ НИЗ ВРЕМЕТО ВО ПРВИОТ ТРЕЈЛЕР ЗА „БИЛ И ТЕД 3“

КИЈАНУ РИВС СЕ ПОЈАВИ СО ДЕВОЈКА НА ЈАВЕН НАСТАН ПРВПАТ ВО 35 ГОДИНИ

СНИМАЊЕТО НА „МАТРИКС 4“ ЌЕ ПОЧНЕ ВО ПОЧЕТОКОТ НА 2020