Ким Катрал

Таг
7Вести

КИМ КАТРАЛ СЕ ВРАЌА КАКО САМАНТА ВО ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“

САМАНТА ЌЕ БИДЕ ИНСПИРАЦИЈА ЗА ДРУГИТЕ ЛИКОВИ ВО НОВАТА СЕРИЈА, ВЕЛИ АВТОРКАТА НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ КЕНДИС БУШНЕЛ

„СЕКСОТ И ГРАДОТ“ СЕ ВРАЌА КАКО МИНИСЕРИЈА СО НОВО ИМЕ

„СЕКСОТ И ГРАДОТ“ СЕ ВРАЌА КАКО МИНИСЕРИЈА БЕЗ КИМ КАТРАЛ

КОЛЕШКИТЕ ОД „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ ЈА ПОДДРЖАА НИКСОН ВО КАМПАЊАТА ЗА ГУВЕРНЕР НА ЊУЈОРК

СОФИЈА ВЕРГАРА БИ БИЛА ОДЛИЧНА САМАНТА – КИМ КАТРАЛ НЕМА ДА ГЛУМИ ВО „СЕКСОТ И ГРАДОТ 3“

КИМ КАТРАЛ ОСТАНАЛА БЕЗ ДЕЦА ПОРАДИ УЛОГАТА НА САМАНТА ВО „СЕКСОТ И ГРАДОТ“