„Кино Култура“

Таг
8Вести

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ РОМАН НА АКАДЕМИК УРОШЕВИЌ, „МАЏУН“

ХАМЛЕТ ГО ГЛУМИ ЖЕНА ЗА ПРВПАТ ВО МАКЕДОНИЈА, ПРЕМИЕРАТА Е ВЕЧЕРВА ВО КИНО КУЛТУРА

ПРЕМИЕРА НА „ОСАМЕНИОТ ЗАПАД“ ВО РЕЖИЈА НА СПАСИЌ ВО КИНО КУЛТУРА

НА ТЕМАТА „ВИСТИНА, ЛАГИ И ЛАЈКОВИ“ СТАРТУВА 2. ИСТРАЖУВАЧКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ СКОПЈЕ

ПОЧНУВА 6. СКОПСКИ ВИКЕНД НА ГОРДОСТА

ВЕЧЕР СО РАСКАЖУВАЊЕ КВИР-ПРИКАЗНИ ВО КИНО КУЛТУРА

СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР СО ПРЕМИЕРА НА „НЕПОЗНАТО“ ВО КИНО КУЛТУРА

„СОНУВАНИ И БУДНИ ПЕСНИ“ – ПРОМОЦИЈА НА НОВА ПОЕЗИЈА НА ВЛАДИМИР МАРТИНОВСКИ