Кинотека на Македонија

Таг
23Вести

ФРАНЦУСКИ И СОВЕТСКИ ФИЛМОВИ НА ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ НА НЕМИ И КЛАСИЧНИ ФИЛМОВИ ВО КИНОТЕКАТА

КИНОТЕКАТА ГИ ИЗЛОЖУВА ГРАФИЧКИТЕ ДИЗАЈНИ НА ЛАДИСЛАВ ЦВЕТКОВСКИ ОД 28-ГОДИШНАТА СОРАБОТКА

СОВРЕМЕНИ МЕКСИКАНСКИ ФИЛМОВИ ОД ДЕНЕСКА ВО КИНОТЕКА

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „МУЗИКАТА ВО МАКЕДОНСКИОТ ФИЛМ: ОД ‘ФРОСИНА’ ДО ‘ЛАЗАР’“

РУСКАТА ЗИМА ВО КИНОТЕКА ПОЧНУВА СО „АНА КАРЕНИНА: ПРИКАЗНАТА НА ВРОНСКИ“ НА ШАХНАЗАРОВ

АВСТРАЛИСКИ ФИЛМОВИ ОД ДЕНЕС ДО СРЕДА ВО КИНОТЕКАТА

ХРВАТСКИ ДЕТСКИ ФИЛМСКИ ЕВЕРГРИНИ ОД ДЕНЕСКА ВО КИНОТЕКАТА

ИЗРАЕЛСКИ ФИЛМОВИ ОД ДЕНЕСКА ДО ПЕТОК ВО КИНОТЕКАТА

ШПАНСКИ ФИЛМОВИ ОД РАЗЛИЧНИ ФИЛМСКИ ЕПОХИ ВО КИНОТЕКАТА