Кинотека

Таг
59Вести

КИНОТЕКАТА ЈА ПОЧНА ГОДИНАТА СО ФИЛМОВИТЕ НА РИСТЕСКИ, МАНЧЕВСКИ И ДРАГОЈЕВИЌ

ФИЛМСКА НЕДЕЛА СО АНДЖЕЈ ВАЈДА ВО КИНОТЕКАТА

СЕДУМ ФИЛМОВИ НА 10. НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ ВО КИНОТЕКАТА

ПРОМОЦИЈА НА БЛУРЕЈ ИЗДАНИЕ НА „ФРОСИНА“ И КНИГА НА АТАНАС ЧУПОСКИ ВО КИНОТЕКАТА

КИНОТЕКАТА ОДБЕЛЕЖУВА 15 ГОДИНИ ОД ПРЕМИЕРАТА НА „ПРЕВРТЕНО“ НА ИГОР ИВАНОВ-ИЗИ

ГОСТИ ОД САД И ШПАНИЈА НА ВТОРИОТ ДЕЛ ОД ТРЕТИОТ КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ

ВО КИНОТЕКАТА ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ ОД МИЛТОН МАНАКИ ЗА 140-ГОДИШНИНАТА ОД РАЃАЊЕТО

НЕДЕЛА НА ЈАПОНСКИ ФИЛМ ОД ВЕЧЕРВА ВО КИНОТЕКАТА

НЕДЕЛА НА ФРАНКОФОНСКИ ФИЛМ ОД УТРЕ ВО КИНОТЕКАТА

КИНОТЕКА ГО ОДБЕЛЕЖУВА ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА 60. БРОЈ НА СПИСАНИЕТО „КИНОПИС“