коала

Таг
7Вести

АВСТРАЛИЈА ГИ ПРОГЛАСИ КОАЛИТЕ ЗА ЗАГРОЗЕНИ ЖИВОТНИ

ВО БРИТАНСКИ САФАРИ ПАРК СЕ РОДИ ПРВАТА КОАЛА ВО ЕВРОПА

БРОЈОТ НА КОАЛИ ВО АВСТРАЛИЈА СЕ НАМАЛИЛ ЗА 30% ЗА ТРИ ГОДИНИ

КОАЛИТЕ ПРЕД ИСЧЕЗНУВАЊЕ ВО ДЕЛОВИ НА АВСТРАЛИЈА

КУЧЕ ПРОНАШЛО И СПАСИЛО НАД 100 КОАЛИ ПО ПОЖАРИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА

ПОЖАРИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА ЗАГРОЗИЛЕ 113 ЖИВОТИНСКИ ВИДОВИ, НО НЕМА ЦЕЛОСНИ ИСЧЕЗНУВАЊА

ШЕСТГОДИШНИК СОБРА НАД 250.000 ДОЛАРИ ЗА ЖИВОТНИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА ПРАВЕЈЌИ МАЛИ ГЛИНЕНИ КОАЛИ