Колосеум

Таг
5Вести

РИМСКИОТ КОЛОСЕУМ ПРВПАТ ГИ ОТВОРИ ЗА ТУРИСТИ ПОДЗЕМНИТЕ ПРЕМИНИ И КАФЕЗИ

РИМСКИОТ КОЛОСЕУМ ЌЕ ДОБИЕ НОВ ВИСОКОТЕХНОЛОШКИ ПОДИУМ ОД 18,5 МИЛИОНИ ЕВРА

РИМСКИ КОЛОСЕУМ Е НАЈГОЛЕМИОТ СЕТ НА „ЛЕГО“ ДОСЕГА

РИМ ГИ ОТВОРИ СВОИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ И РИМЈАНИТЕ ЗА ПРВПАТ ГИ ИМААТ САМО ЗА СЕБЕ

ПО 40 ГОДИНИ, ТУРИСТИТЕ ЌЕ СЕ КАЧУВААТ НА НАЈВИСОКИОТ РЕД ВО РИМСКИОТ КОЛОСЕУМ