компјутер

Таг
9Вести

ОРИГИНАЛЕН ДРВЕН КОМПЈУТЕР НА „ЕПЛ“ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 400.000 ДОЛАРИ

СЛОВЕНИЈА ГО ДОБИ ЕДЕН ОД НАЈМОЌНИТЕ СУПЕРКОМПЈУТЕРИ НА СВЕТОТ

ПРОДАЖБАТА НА ЛАПТОПИ И КОМПЈУТЕРИ ДОЖИВЕА РЕНЕСАНСА ВО ПАНДЕМИЈАТА, НЕДОСТИГ НА ПАЗАРОТ МОЖЕ ДА ТРАЕ ДО 2022

ПОЧИНА ЛЕРИ ТЕСЛЕР, КРЕАТОРОТ НА НАЈПОЗНАТИТЕ КОМПЈУТЕРСКИ КОМАНДИ

„КОМОДОРЕ 64“ СЕ ВРАЌА НА ПАЗАРОТ ВО ДЕКЕМВРИ, ЌЕ ЧИНИ 200 ДОЛАРИ

„ЛЕНОВО“ ГО ПРЕТСТАВИ ПРВИОТ КОМПЈУТЕР НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ

ДВИЖЕТЕ СЕ НА РАБОТНОТО МЕСТО ЗА ДА ГИ СПРЕЧИТЕ БОЛКИТЕ, ВЕЛАТ ГЕРМАНСКИ НАУЧНИЦИ

ПРОФЕСОРОТ ОД ГАНА КОЈ СТАНА ИНТЕРНЕТ СЕНЗАЦИЈА ДОБИ КОМПЈУТЕРИ И ОТИДЕ НА ОБУКА ВО СИНГАПУР

ДЕЦАТА ОД ПОСИРОМАШНИТЕ СЕМЕЈСТВА ТРОШАТ ПОВЕЌЕ ВРЕМЕ ПРЕД ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ