концертна сала

Таг
5Вести

СКОПСКИ МКЦ СТАНА ДЕЛ ОД МРЕЖАТА НА НАЈРЕНОМИРАНИ КОНЦЕРТНИ САЛИ ВО ЕВРОПА, ЛАЈВЈУРОП

КОНЦЕРТНА САЛА ОД ЦИНК ЌЕ СЕ ИЗГРАДИ ПРЕКУ КУЌАТА НА КУЛТУРАТА ВО ЧЕШКА

КИНА СРЕДЕ ДОЛИНА ГРАДИ КОНЦЕРТНА САЛА СО ИЗГЛЕД НА ПРАИСТОРИСКА КАРПА

НЕФОРМАЛНА ПРЕКУ ДЕН, ГЛАМУРОЗНА НАВЕЧЕР – ЛОНДОН ЌЕ ДОБИЕ НОВА КОНЦЕРТНА САЛА ЗА 326 МИЛИОНИ ЕВРА