Копенхаген

Таг
19Вести

РЕСТОРАН СМЕСТЕН НА СТАДИОН ВО КОПЕНХАГЕН ИЗБРАН ЗА НАЈДОБАР НА СВЕТОТ

„НОМА“ НА ТЕТОВЕЦОТ РЕНЕ РЕЏЕПИ ПЕТТИ ПАТ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈДОБАР РЕСТОРАН НА СВЕТОТ

СЛОБОДНИОТ ГРАД КРИСТИЈАНИЈА НАПОЛНИ 50 ГОДИНИ – ОД АЛТЕРНАТИВНО ОПШТЕСТВО ДО ТУРИСТИЧКА АТРАКЦИЈА

ДАНСКА ЈА ОДОБРИ ИЗГРАДБАТА НА ГОЛЕМ ВЕШТАЧКИ ОСТРОВ ПОКРАЈ КОПЕНХАГЕН ЗА 35.000 ЖИТЕЛИ

КОПЕНХАГЕН ПОСТАВУВА ПЛОВЕЧКИ ПАВИЛЈОНИ ВО КАНАЛИТЕ ШТО ЌЕ СЕ КОРИСТАТ ЗА КОНЦЕРТИ И ЈОГА

КОПЕНХАГЕН ОТВОРИ ИЗЛОЖБА ЗА ЖИВОТОТ, РАБОТАТА И ЗАГУБАТА НА НИК КЕЈВ

ПАРКОТ ТИВОЛИ И ДРУГИ ПРОСТОРИ ВО КОПЕНХАГЕН ПРЕТВОРЕНИ ВО ПРИВРЕМЕНИ ГРАДИНКИ НА ОТВОРЕНО

КОПЕНХАГЕН ЌЕ ГРАДИ „ПАРКИПЕЛАГ“, МРЕЖА ОД ПЛОВЕЧКИ ЈАВНИ ПАРКОВИ