кралско семејство

Таг
6Вести

ЌЕ СЕ ПОСВЕТИМЕ НА СЕМЕЈСТВОТО – ХАРИ И МЕГАН ОД ДЕНЕСКА ВЕЌЕ НЕМААТ КРАЛСКИ ФУНКЦИИ

ПРЕД БРЕГЗИТ ДОЈДЕ МЕГЗИТ – ХАРИ И МЕГАН СЕ ОТКАЖУВААТ ОД КРАЛСКИТЕ ДОЛЖНОСТИ ЗА ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ ИСТОРИЈАТА

АРТУР И ЕДВАРД ВОДАТ ВО ОБЛОЖУВАЛНИЦИТЕ ЗА ИМЕ НА НОВОТО КРАЛСКО БЕБЕ

ЦВЕТОВИ, КРУНИ И ЗНАМИЊА – НАЈОТКАЧЕНИТЕ ШАПКИ НА КРАЛСКАТА КОЊСКА ТРКА

БРИТАНСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЈСТВО ДОБИ УШТЕ ЕДЕН ПРИНЦ

МЕГАН МАРКЛ – ОД ХОСТЕСА ВО КВИЗ ДО АМБАСАДОР НА ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ И ПРИНЦЕЗА