ЦВЕТОВИ, КРУНИ И ЗНАМИЊА – НАЈОТКАЧЕНИТЕ ШАПКИ НА КРАЛСКАТА КОЊСКА ТРКА

Лондон, (Мари Клер)

Кралските свечености се место за покажување нови трендови и креации, а Ројал аскот, годишна коњска трка во Лондон, не е исклучок.

Британското кралско семејство беше во фокусот на првите два дена од трката, но и останатите благородници и гости не ги разочараа модните критичари.

Кралицата Елизабета Втора / Војводката од Сасекс Меган / Принцезата Ен (Фото: Гети)

Масивни цветови, знамиња, златни круни…, ова се некои од најинтересните и најсмели шапки на годинашниот Ројал аскот.