кражба

Таг
5Вести

ЛЕДИ ГАГА НУДИ ПОЛА МИЛИОН ДОЛАРИ ЗА УКРАДЕНИТЕ КУЧИЊА

УКРАДЕНИ ПЕТ ПИШТОЛИ ОД ФИЛМОВИТЕ ЗА ЏЕЈМС БОНД

ПРОНАЈДЕНО НАЈСКАПОТО ШИШЕ ВОДКА НА СВЕТОТ, АМА ИСПИЕНО

УКРАДЕНИТЕ ДНЕВНИЦИ НА ЏОН ЛЕНОН СЕ НАЈДЕНИ ВО БЕРЛИН

БИЗЕКУ – ПАМЕТЕН КАТАНЕЦ ЗА МАКСИМАЛНО ОБЕЗБЕДЕН ВЕЛОСИПЕД