крунисување

Таг
4Вести

КРУНИСУВАЊЕТО НА ЧАРЛС ЗАОКРУЖЕНО СО ПРВИОТ КОНЦЕРТ ВО ЗАМОКОТ ВИНДЗОР ДОСЕГА

ЧАРЛС ЌЕ НОСИ ЗЛАТНИ ОБЛЕКИ НА КРУНИСУВАЊЕТО ТЕШКИ НЕКОЛКУ КИЛОГРАМИ

КАМИЛА И ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ СТАНЕ КРАЛИЦА НА КРУНИСУВАЊЕТО НА ЧАРЛС ТРЕТИ НА 6 МАЈ