Куманово

Таг
9Вести

НЕНАД ТОНКИН СО ИЗЛОЖБА НА СКУЛПТУРИ ОД РЕЦИКЛИРАНИ МАТЕРИЈАЛИ ВО КУМАНОВО

ЗА ЧЕТИРИ ЧАСА ПРОДАДЕНИ 4.000 КАРТИ ЗА ФЕСТИВАЛОТ ДЕНОВИ НА КОМЕДИЈА ВО КУМАНОВО

ФЕСТИВАЛОТ ДЕНОВИ НА КОМЕДИЈА ВО КУМАНОВО СЕ ОДРЖУВА СО МАЛКУ ПУБЛИКА И ГРАТИС БИЛЕТИ

УШТЕ ДВЕ ЛИЦА ПОЧИНАА ОД КОВИД-19, РЕКОРДНИ 44 НОВОЗАРАЗЕНИ ВО ЕДЕН ДЕН

НОВИ 12 ЗАРАЗЕНИ ВО МАКЕДОНИЈА, СЕ ВОВЕДУВААТ НОВИ РЕСТРИКЦИИ ВО КУМАНОВО

КОВИД-19 ЈА ЗЕДЕ ПРВАТА ЖРТВА ВО МАКЕДОНИЈА, БРОЈКАТА ЗАРАЗЕНИ НАДМИНА 100

КУМАНОВО ДОБИ БЕСПЛАТНА БИБЛИОТЕКА НА ОТВОРЕНО

КУМАНОВСКИ МЕЗЕЛ’K, КРАТОВСКА ПАСТРМАЈЛИЈА ПРОМОВИРАНИ СО ПОМОШ НА УНДП ПРЕКУ КНИГА И ДЕГУСТАЦИЈА