лаптоп

Таг
5Вести

ПРОДАЖБАТА НА ЛАПТОПИ И КОМПЈУТЕРИ ДОЖИВЕА РЕНЕСАНСА ВО ПАНДЕМИЈАТА, НЕДОСТИГ НА ПАЗАРОТ МОЖЕ ДА ТРАЕ ДО 2022

НОВИОТ СМАРТФОН НА „МАЈКРОСОФТ“ Е НОВА КАТЕГОРИЈА ВО МОБИЛНАТА ТЕХНОЛОГИЈА

ЛАПТОПИТЕ СЕ ДОБЛИЖУВААТ ДО СМАРТФОНИ – ЌЕ БИДАТ ПОТЕНКИ, ПОЛЕСНИ И СО ПОСИЛНИ БАТЕРИИ

ЛАПТОП ЗАРАЗЕН СО ШЕСТЕ НАЈОПАСНИ ВИРУСИ ПРОДАДЕН ЗА 1,3 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

„ЛЕНОВО“ ГО ПРЕТСТАВИ ПРВИОТ КОМПЈУТЕР НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ