Лени Кравиц

Таг
4Вести

ПРЕД ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ, ЛЕНИ КРАВИЦ ПОСЛУША УЛИЧНИ СВИРАЧИ ВО СКОПЈЕ

ЛЕНИ КРАВИЦ ВО СКОПЈЕ ДОАЃА СО ДЕСЕТ КАМИОНИ ОПРЕМА

ЧЕСТ МИ Е ШТО ГО ИМАМ МАЈКЛ ЏЕКСОН НА НОВИОТ АЛБУМ, ВЕЛИ ЛЕНИ КРАВИЦ