Летни олимписки игри 2020

Таг
11Вести

ТОКИО ИЗГРАДИ САМО ОСУМ НОВИ ОБЈЕКТИ ЗА ОЛИМПИЈАДАТА И ЗА ТОА ИСКОРИСТИ МНОГУ ДРВО

ФЕДЕРЕР ПО ПЕТТИ ПАТ ЌЕ НАСТАПИ НА ОЛИМПИСКИ ИГРИ

НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО НЕМА ДА ИМА НИ СЕКС, НИ АЛКОХОЛ

ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ОДЛОЖЕНИ ЗА ПРВПАТ ВО 124-ГОДИШНАТА ИСТОРИЈА

АМЕРИКАНКА СЕ ПЛАСИРАШЕ НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО ПО СВОЈОТ ПРВ МАРАТОН

ОЛИМПИЈЦИТЕ ВО ТОКИО ПРВПАТ ЌЕ СПИЈАТ НА КАРТОНСКИ КРЕВЕТИ

ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО ЌЕ ПРЕТСТАВАТ НОВИ СПОРТОВИ, А СО НИВ И НОВИ СПОРТСКИ ЅВЕЗДИ

„ТОЈОТА“ СОЗДАДЕ ПОСЕБНО ВОЗИЛО ЗА ОЛИМПИЈАДАТА ВО ТОКИО

ВЕШТАЧКИ СНЕГ ЌЕ ГИ РАЗЛАДУВА ГЛЕДАЧИТЕ НА ЛЕТНИТЕ ОЛИМПИСКИ ИГРИ ВО ТОКИО