лични податоци

Таг
3Вести

ФЕЈСБУК ЗАГУБИЛ 58 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ СО ГОЛЕМИОТ СКАНДАЛ СО ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

СРЕДНОШКОЛКА НАПРАВИ УРЕД ЗА ХАКИРАЊЕ ЗА ДА ПОКАЖЕ КОЛКУ Е ЛЕСНО ДА СЕ УКРАДАТ ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ

„ЈАХУ“ ПОТВРДИ ДЕКА СИТЕ ТРИ МИЛИЈАРДИ ПРОФИЛИ БИЛЕ ХАКИРАНИ ВО 2013 ГОДИНА