Лидија Георгиева

Таг
12Вести

МОДНА ИЗЛОЖБА НА СТУДЕНТИТЕ НА ТМФ И ДИЗАЈНЕРКАТА ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА НА 26 ЈАНУАРИ ВО ФРАНЦУСКИОТ ИНСТИТУТ ВО СКОПЈЕ

АВТЕНТИЧНОСТ Е ТЕМАТА НА ГОДИНАШНАТА МОДНА РЕВИЈА НА СТУДЕНТИТЕ НА ТЕХНОЛОШКО-МЕТАЛУРШКИОТ ФАКУЛТЕТ

СТУДЕНТИТЕ ОД ТЕХНОЛОШКО-МЕТАЛУРШКИ ФАКУЛТЕТ ПРВПАТ СОРАБОТУВАА СО ДРУГИ ФАКУЛТЕТИ НА СВОЈАТА ГОДИШНА РЕВИЈА

ИДНИНАТА Е ОДРЖЛИВА БЕШЕ ТЕМАТА НА 21. МОДНА РЕВИЈА НА СТУДЕНТИТЕ НА ТЕХНОЛОШКО-МЕТАЛУРШКИ ФАКУЛТЕТ (ВИДЕО)

ЗБОРОВИ НА СВЕТИ КИРИЛ ОД 9. ВЕК НАВЕЗЕНИ НА ГЛАГОЛИЦА ВО КРЕАЦИЈАТА НА ЃОРГИЕВСКА ЗА ПРИЕМОТ КАЈ ПАПАТА

ТРИ ГЕНЕРАЦИИ МАКЕДОНСКА МОДА ПРЕТСТАВЕНИ НА НАСТАНОТ ЧИЈ ДОМАЌИН БЕШЕ СОПРУГАТА НА ПЕНДАРОВСКИ, ЕЛИЗАБЕТА ЃОРГИЕВСКА

МОДАТА И АРХИТЕКТУРАТА ЌЕ СЕ СПОЈАТ ВО ПРВАТА „НЕДЕЛА НА ИЗЛОЗИ“ ВО СКОПЈЕ

ОБЕДИНЕТА ЕВРОПА НА МОДНИОТ ВИКЕНД ВО СКОПЈЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА СО БЕЗВРЕМЕН ШИК ПРОСЛАВИ 20 ГОДИНИ ОД БРЕНДОТ (ФОТОГАЛЕРИЈА)