Ликовен салон

Таг
6Вести

ЧЕТВОРИЦА ВЕЛЕШКИ УМЕТНИЦИ СО ЗАЕДНИЧКА ИЗЛОЖБА ВО ЛИКОВНИОТ САЛОН

СТРИПОТ „НАГОРЕ“ ПОБЕДИ НА 19. МЕЃУНАРОДЕН СТРИП САЛОН ВО ВЕЛЕС

МЛАДИТЕ ВЕЛЕШКИ УМЕТНИЦИ ГО НАПОЛНИЈА ЛИКОВНИОТ САЛОН КАКО РЕТКО КОГА

ИНСТАЛАЦИЈА ОД ТРЊЕ ВО ВЕЛЕШКИОТ ЛИКОВЕН САЛОН

ЗА ЖЕНИТЕ МИГРАНТКИ, ОД ЖЕНИТЕ УМЕТНИЦИ – ИЗЛОЖБА НА МАКЕДОНСКИ АВТОРКИ ВО ВЕЛЕС

СЛИКИ СО МОТИВИ ОД МАКЕДОНСКИТЕ ГРАДОВИ ИЗЛОЖЕНИ ВО ВЕЛЕС