Лондон

Таг
76Вести

НАЈДОЛГОТО ПАТУВАЊЕ СО АВТОБУС НА СВЕТОТ ЌЕ ОПФАТИ 22 ЕВРОПСКИ ДРЖАВИ ЗА 56 ДЕНА

ПО 3,5 ГОДИНИ ОДЛОЖУВАЊЕ, ЛОНДОН ЈА ОТВОРИ НОВАТА ЖЕЛЕЗНИЧКА ЛИНИЈА ОД 19 МИЛИЈАРДИ ФУНТИ

МИСЛЕВ ДЕКА НИКОГАШ НЕМА ДА ИЗЛЕЗЕ, ВЕЛИ ДАНИЕЛ КРЕГ ПРЕД ВЕЧЕРАШНАТА ПРЕМИЕРА НА НОВИОТ БОНД ФИЛМ

АНГЛИСКИ ДИЗАЈНЕР ОБОИ ПЕШАЧКИ ПРЕМИНИ ВО ЛОНДОН ЗА ДА ГИ РАСПОЛОЖИ ЖИТЕЛИТЕ

ПЛИВАЊЕ НА ВИСИНА ОД 35 МЕТРИ – ЛОНДОН ДОБИ ПРОЅИРЕН БАЗЕН КОЈ ПОВРЗУВА ДВЕ ЗГРАДИ

ПРОЅИРЕН БАЗЕН ЌЕ ПОВРЗУВА ДВЕ СТАНБЕНИ ЗГРАДИ ВО ЛОНДОН НА ВИСОЧИНА ОД 35 МЕТРИ

ПРИВРЕМЕНА ШУМА СО 400 ДРВЈА ЌЕ НИКНЕ ВО ЦЕНТАРОТ НА ЛОНДОН

НАЈТЕНКАТА КУЌА ВО ЛОНДОН СЕ ПРОДАВА ЗА 1,1 МИЛИОН ЕВРА

БАЛОНОТ ДОНАЛД ТРАМП ВО ПЕЛЕНИ ЌЕ СТАНЕ ДЕЛ ОД КОЛЕКЦИЈАТА НА ЛОНДОНСКИОТ МУЗЕЈ