Лувр

Таг
10Вести

ЛУВР ЈА ПОСТАВИ ЦЕЛАТА КОЛЕКЦИЈА ОНЛАЈН, МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ БЕСПЛАТНО

ЛУВР ОТВОРЕН ПО ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ, НО ПРЕД „МОНА ЛИЗА“ НЕМА ГУЖВИ

„МОНА ЛИЗА“ ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ БЕШЕ САМА, ЛУВР НЕ ОЧЕКУВА ГУЖВИ НИ ОТКАКО ПОВТОРНО ЌЕ СЕ ОТВОРИ НА 6 ЈУЛИ

ЕВРОПА ОД ЈУНИ ПОВТОРНО ГИ ОТВОРА СВОИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ, НО ЌЕ ВАЖАТ НОВИ ПРАВИЛА

ИЗЛОЖБАТА НА ЛЕОНАРДО НАЈПОСЕТЕНА ВО ИСТОРИЈАТА НА ЛУВР

ЛУВР ИМАЛ РЕКОРДЕН БРОЈ ПОСЕТИТЕЛИ ВО 2018 БЛАГОДАРЕНИЕ НА СПОТОТ НА БИЈОНСЕ

МОЌНИ СМЕ И СЕ САКАМЕ – СИМБОЛИКАТА ВО СПОТОТ НА БИЈОНСЕ И ЏЕЈ-ЗИ СНИМЕН ВО ЛУВР

ИЗНЕСУВАЊЕТО НА „МОНА ЛИЗА“ ОД „ЛУВР“ БИ ЧИНЕЛО 35 МИЛИОНИ ФУНТИ

„МОНА ЛИЗА“ ЗА ПРВПАТ ЌЕ ОДИ НА ТУРНЕЈА НИЗ ФРАНЦИЈА