Мајкл Џексон

Таг
14Вести

ПОЧНУВА СНИМАЊЕТО НА ФИЛМОТ ЗА МАЈКЛ ЏЕКСОН, ПРЕМИЕРАТА Е ВО АПРИЛ 2025

ПРОЧУЕНАТА ЈАКНА НА МАЈКЛ ЏЕКСОН Е ПРОДАДЕНА ЗА 306 ИЛЈАДИ ДОЛАРИ НА АУКЦИЈА ВО ЛОНДОН

ВНУК НА МАЈКЛ ЏЕКСОН ЌЕ ГО ИГРА СЛАВНИОТ ПЕЈАЧ ВО НОВ БИОГРАФСКИ ФИЛМ

ПОТВРДЕНО СНИМАЊЕТО НА БИОГРАФСКИ ФИЛМ ЗА МАЈКЛ ЏЕКСОН

ИМОТОТ „НЕДОЈДИЈА“ НА МАЈКЛ ЏЕКСОН ВРЕДЕШЕ 100 МИЛИОНИ, А СЕ ПРОДАДЕ ЗА 22 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

МАЈКЛ ЏЕКСОН СЕДМА ГОДИНА ПО РЕД Е ПОЧИНАТА ЛИЧНОСТ КОЈА НАЈМНОГУ ЗАРАБОТУВА

10 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА МАЈКЛ ЏЕКСОН – ОД ТРИТЕ ДЕЦА, САМО ПАРИС ОСТАНА ПОВРЗАНА СО ШОУ-БИЗНИСОТ

АВСТРАЛИЈА, КАНАДА И НОВ ЗЕЛАНД ЈА ИСФРЛИЈА МУЗИКАТА НА МАЈКЛ ЏЕКСОН ОД РАДИЈАТА

РАКАВИЦАТА СО „СВАРОВСКИ“ КРИСТАЛИ НА ЏЕКСОН ПРОЦЕНЕТА НА 100.000 ДОЛАРИ

ЧЕСТ МИ Е ШТО ГО ИМАМ МАЈКЛ ЏЕКСОН НА НОВИОТ АЛБУМ, ВЕЛИ ЛЕНИ КРАВИЦ