Мајкл Пејлин

Таг
4Вести

ТОЈ БЕШЕ ЧОВЕК НА БЕЗБРОЈ ТАЛЕНТИ – МОНТИПАЈТОНЦИ СЕ ПРОСТУВААТ ОД ТЕРИ ЏОНС

ВЕРОЈАТНО ЌЕ БИДАМ ЕДИНСТВЕНИОТ ЧЛЕН НА МОНТИ ПАЈТОН СО ТИТУЛАТА СЕР, ВЕЛИ МАЈКЛ ПЕЈЛИН

И МАКЕДОНИЈА ОДБЕЛЕЖУВА 40 ГОДИНИ ОД КУЛТНАТА КОМЕДИЈА „ЖИТИЕТО НА БРАЈАН“

ЌЕ ПРОСЛАВАМ СО ЧАША МЛЕКО ВО ПРАВ – МАЈКЛ ПЕЈЛИН СТАНА ПРВИОТ ЧЛЕН НА „МОНТИ ПАЈТОН“ СО ТИТУЛАТА СЕР