македонски филм

Таг
5Вести

„ХОМО“ НА ИГОР ИВАНОВ-ИЗИ ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА ВО САД

БЕСПЛАТЕН ВЛЕЗ ЗА НЕДЕЛАТА НА МАКЕДОНСКИ И ИРАНСКИ ФИЛМОВИ ВО КИНОТЕКАТА

„ВРБА“ Е НАЈГЛЕДАНА ПРЕМИЕРА НА МАКЕДОНСКИ ФИЛМ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

МАНЧЕВСКИ НАПРАВИ ДВЕ ВЕРЗИИ НА „ВРБА“, ПЕТОЧНАТА ПРЕМИЕРА ВО ЧЕТИРИ ГРАДОВИ

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „МУЗИКАТА ВО МАКЕДОНСКИОТ ФИЛМ: ОД ‘ФРОСИНА’ ДО ‘ЛАЗАР’“