Малезија

Таг
8Вести

МИ СЕ ОСТВАРИ СОНОТ ДА ЈА ПРОМОВИРАМ МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА ВО МАЛЕЗИЈА, ВЕЛИ ПИЈАНИСТКАТА СНЕЖАНА ПАНОВСКА

МАЛЕЗИСКИ КОЛАЧ ОТКРИВА СЛОЖЕНИ ГЕОМЕТРИСКИ ШАБЛОНИ ВО СЕКОЕ ПАРЧЕ

МАЛЕЗИЈА ЌЕ ГРАДИ ТРИ ОДРЖЛИВИ ОСТРОВИ НАМЕНЕТИ ЗА ЖИВЕЕЊЕ, МЕСТО АВТОМОБИЛИ ЌЕ ИМА МНОГУ ЗЕЛЕНИЛО

НОВА МЕГАКНИЖАРНИЦА ВО МАЛЕЗИЈА Е ОПРЕМЕНА СО МИЛИОН КНИГИ

УМРЕ ПОСЛЕДНИОТ СУМАТРАНСКИ НОСОРОГ ВО МАЛЕЗИЈА

НА НАЈДОЛГИОТ ТОБОГАН НА СВЕТОТ ВОЗЕЊЕТО ЌЕ ТРАЕ ЧЕТИРИ МИНУТИ

ХРАМ ВО МАЛЕЗИЈА ДЕКОРИРАН ВО СИТЕ БОИ, НО НЕМАЛ ДОЗВОЛА ЗА ТОА

НОВ ВИД БУБАЧКА ИМЕНУВАН СПОРЕД ЛЕОНАРДО ДИКАПРИО