Малта

Таг
3Вести

МАКЕДОНИЈА СО ПЕТМИНА УЧЕСНИЦИ НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО ВО СНУКЕР НА МАЛТА

МАЛТА ПРВА ВО ЕВРОПА ЌЕ ЈА ЛЕГАЛИЗИРА МАРИХУАНАТА

„ТОА СУМ ЈАС“ – ИЗЛОЖБА НА ГРАФИКИ ОД ДУДЕСКИ ВО МАЛТА