марихуана

Таг
43Вести

ДНЕВНОТО КОРИСТЕЊЕ МАРИХУАНА ПРВПАТ ГО НАДМИНА ДНЕВНОТО ПИЕЊЕ АЛКОХОЛ ВО САД

МАРИХУАНАТА ЌЕ СТАНЕ ЛЕГАЛНА ВО ГЕРМАНИЈА НА 1 АПРИЛ ОТКАКО ЗАКОНОТ ЈА ПОМИНА И ПОСЛЕДНАТА ПРЕЧКА

САМО ДВЕ ГОДИНИ ПО ЛЕГАЛИЗАЦИЈАТА, ТАЈЛАНД ЌЕ ЈА ЗАБРАНИ РЕКРЕАТИВНАТА УПОТРЕБА НА МАРИХУАНАТА

ХОЛАНДИЈА ГИ ПРАВИ ПРВИТЕ ЧЕКОРИ КОН ВИСТИНСКОТО ЛЕГАЛИЗИРАЊЕ МАРИХУАНА

ОХАЈО Е 24. СОЈУЗНА ДРЖАВА ВО САД КОЈА ЈА ЛЕГАЛИЗИРАШЕ МАРИХУАНАТА, НЕКОИ ОД НИВ ОЧЕКУВААТ ПРИХОДИ ОД МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ГОДИНАВА

ВО ЊУЈОРК ОТВОРЕНА ПРВАТА ПРОДАВНИЦА ЗА МАРИХУАНА

ГЕРМАНИЈА ГО ПРЕТСТАВИ ПЛАНОТ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА МАРИХУАНАТА, ЌЕ МОЖАТ ДА СЕ ПОСЕДУВААТ ДО 30 ГРАМА

НЕ НИ ТРЕБААТ ТУРИСТИ КОИ САМО ПУШАТ МАРИХУАНА, ВЕЛИ ТАЈЛАНД

ОЛИВИЈА ЊУТН-ЏОН ЈА ПРЕТВОРИ СВОЈАТА БОРБА СО РАКОТ ВО АКТИВИЗАМ И СТАНА ЗАГОВОРНИК НА МЕДИЦИНСКАТА МАРИХУАНА

ТАЈЛАНД ПРВ ВО АЗИЈА ЈА ЛЕГАЛИЗИРАШЕ МАРИХУАНАТА, ЌЕ ИМ ПОДЕЛИ МИЛИОН СЕМИЊА НА ГРАЃАНИТЕ