Марија Шарапова

Таг
6Вести

ШАРАПОВА ДИЗАЈНИРАШЕ МЕБЕЛ ИНСПИРИРАН ОД НЕЈЗИНИТЕ ПАТУВАЊА

ШАРАПОВА СЕ СВРШИ СО БРИТАНСКИ МИЛИОНЕР И ДОБИ ДИЈАМАНТСКИ ПРСТЕН ОД 300.000 ФУНТИ

НАОМИ ОСАКА ГО УРНА РЕКОРДОТ НА ШАРАПОВА И СТАНА НАЈПЛАТЕНАТА СПОРТИСТКА НА СВЕТОТ

ШАРАПОВА СЕ ПОВЛЕЧЕ ОД ТЕНИСОТ КАКО ВТОРА НАЈПЛАТЕНА СПОРТИСТКА ВО ИСТОРИЈАТА

СТИЛОТ НА МАРИЈА ШАРАПОВА СЕ ЧУВСТВУВА ВО СЕКОЈ МЕТАР ОД НЕЈЗИНИОТ ДОМ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС