машко здравје

Таг
6Вести

ВЕЛЕШАНИ ГИ ИЗБРИЧИЈА МУСТАЌИТЕ ОТКАКО ЗА МОВЕМБЕР СОБРАА 50.000 ДЕНАРИ ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ

ВЕЛЕШАНИ ГО ОДБЕЛЕЖАА МОВЕМБЕР ВО ЗНАКОТ НА ГРУПАТА „КВИН“, АНГЕЛ ПАНОВСКИ ГО ИМА НАЈМУСТАЌОТ

НА 28 НОЕМВРИ ПРВПАТ ЌЕ СЕ ИЗБИРА МАЖ НА ГОДИНАТА ВО МАКЕДОНИЈА

„МОВЕМБЕР ВЕЛЕС“ СОБРА 500 ЕВРА ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ