матка

Таг
3Вести

ХОЛАНДСКИ ИСТРАЖУВАЧИ РАЗВИВААТ ВЕШТАЧКА МАТКА ЗА ПРЕРАНО РОДЕНИ БЕБИЊА

ОГРОМНИТЕ СКУЛПТУРИ НА МАТКА НА ДЕМИЕН ХРСТ КОНЕЧНО ОТКРИЕНИ ВО КАТАР