Маврово

Таг
7Вести

РЕСОРТ МАВРОВО ЌЕ ЈА ОТВОРИ СЕЗОНАТА СО НОВА ОПРЕМА ЗА ВЕШТАЧКИ СНЕГ И ОНЛАЈН СИСТЕМ ЗА БИЛЕТИ

ФОТОЗАМКИТЕ УЛОВИЈА ДВЕ МЕЧИЊА КАКО ТАЛКААТ НИЗ ШУМА ВО МАВРОВО

ГРАЦИОЗНОСТА НА РИСОТ ДОЛОВЕНА СО НОВА СНИМКА ОД НАЦИОНАЛНИОТ ПАРК „МАВРОВО“

АНА ЧОЛОВИЌ-ЛЕШОСКА ЈА ПРИМИ СВЕТСКАТА НАГРАДА ГОЛДМАН ЗА БОРБАТА ЗА ЗАШТИТА НА БАЛКАНСКИОТ РИС

ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ СКИЈААТ ВО МАВРОВО СО ПОМОШ НА ЕКСПЕРТИ ОД ВЕЛС

НАЈГОЛЕМИОТ РИС НА БАЛКАНОТ ФАТЕН ВО МАВРОВО И ДОБИ УРЕД ЗА СЛЕДЕЊЕ