медал

Таг
6Вести

ПОЛСКА АТЛЕТИЧАРКА КОЈА ПОБЕДИ РАК ГО ПРОДАВА СРЕБРОТО ОД ТОКИО ЗА ДА ЈА ПЛАТИ ОПЕРАЦИЈАТА НА ТЕШКО БОЛНО БЕБЕ

СРПСКИТЕ ВАТЕРПОЛИСТИ ГО ЗЕДОА ПОСЛЕДНОТО ЗЛАТО ВО ТОКИО, МАКЕДОНИЈА МЕЃУ 93 ДРЖАВИ СО МЕДАЛ

СТАОРЕЦ КОЈ ОТКРИВА МИНИ НАГРАДЕН СО ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА ХРАБРОСТ

ТРАМП ОДЛИКУВА КУЧЕ И ГИ ПРЕДУПРЕДИ НОВИНАРИТЕ ДЕКА ЌЕ ГИ НАПАДНЕ АКО ПОСТАВУВААТ ПРАШАЊА

ТЕОДОРА АТАНАСОВА Ѝ ДОНЕСЕ МЕДАЛ НА МАКЕДОНИЈА ВО УМЕТНИЧКО ЛИЗГАЊЕ

СВЕТОТ МИСЛИ ДЕКА ВО СЕВЕРНА КОРЕЈА СЕ ГЛАДУВА, А ТАА ИМА ОСВОЕНО 56 ОЛИМПИСКИ МЕДАЛИ