Меѓународна вселенска станица

Таг
19Вести

ЈАПОНСКИ МИЛИЈАРДЕР ПЛАТИ 98 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА 12-ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ ВО ВСЕЛЕНАТА

РУСКА ЕКИПА ПОЛЕТА ОД ЗЕМЈАТА ЗА ДА ГО СНИМИ ПРВИОТ ФИЛМ ВО ВСЕЛЕНАТА

„КОЛДПЛЕЈ“ ЈА ПРОМОВИРАШЕ НОВАТА ПЕСНА ВО ВСЕЛЕНАТА

РУСИЈА ПЛАНИРА ДА ИЗГРАДИ СОПСТВЕНА ВСЕЛЕНСКА СТАНИЦА ДО 2030

60 ГОДИНИ ОД ИСТОРИСКИОТ ЛЕТ НА ГАГАРИН, ВСЕЛЕНАТА ОСТАНУВА РЕТКО ПОДРАЧЈЕ КАДЕ САД И РУСИЈА СОРАБОТУВААТ

НАСА ГИ ОБЈАВИ НАЈДОБРИТЕ ФОТОГРАФИИ НА ЗЕМЈАТА СНИМЕНИ ОД ВСЕЛЕНАТА ВО 2020

НАСА ЌЕ ЛАНСИРА НОВ ТОАЛЕТ ЗА АСТРОНАУТИТЕ ОД 23 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ТОМ КРУЗ И НАСА ЌЕ ГО СНИМААТ ПРВИОТ ФИЛМ ВО ВСЕЛЕНАТА

МАРУЛА ОДГЛЕДАНА ВО ВСЕЛЕНАТА Е ХРАНЛИВА И ВКУСНА ИСТО КАКО ОНАА НА ЗЕМЈАТА

АСТРОНАУТКА НА НАСА СЕ ВРАТИ НА ЗЕМЈАТА ПО РЕКОРДНО ДОЛГ ПРЕСТОЈ ВО ВСЕЛЕНАТА