Мекдоналдс

Таг
6Вести

НАСЛЕДНИКОТ НА „МЕКДОНАЛДС“ ВО РУСИЈА ИМАШЕ ДОБАР ПОЧЕТОК, НО ПРИЗНАВА ДЕКА НЕ Е ИСТО БЕЗ „БИГ МЕК“

„МЕКДОНАЛДС“ ОД СЛЕДНАТА ГОДИНА ЌЕ НУДИ И РАСТИТЕЛНИ БУРГЕРИ

ИСЛАНЃАНЕЦ 10 ГОДИНИ ЧУВА ЧИЗБУРГЕР ОД „МЕКДОНАЛДС“ И ГО ПРЕНЕСУВА НА ИНТЕРНЕТ

ДЕЈМОН И АФЛЕК ВО НОВ ФИЛМ ЗА СКАНДАЛОТ СО НАГРАДНАТА ИГРА НА „МЕКДОНАЛДС“

НОВАТА РЕКЛАМА НА „МЕКДОНАЛДС“ СО ПЕСНА ОД КАТАЛОГОТ НА МАКЕДОНСКИОТ ИЗДАВАЧ „ФИЛТЕР ЛАБЕЛ“