Меланија Трамп

Таг
25Вести

МЕЛАНИЈА ТРАМП ГО НАПУШТИ ВАШИНГТОН ВО ЦРНО, А ВО ФЛОРИДА СЛЕТА ВО ВЕСЕЛИ БОИ

ЗАПАЛЕНА ДРВЕНАТА СТАТУА НА МЕЛАНИЈА ТРАМП ВО СЛОВЕНИЈА

ЗА РАЗЛИКА ОД НЕЈЗИНИОТ СОПРУГ, МЕЛАНИЈА ТРАМП СОВЕТУВА ДА СЕ НОСИ ЗАШТИТНА МАСКА

УБАВИНАТА НА ТАЏ МАХАЛ ГИ ЗАНЕМЕ И ДОНАЛД И МЕЛАНИЈА ТРАМП

МЕЛАНИЈА ТРАМП ПРИСТИГНА НА САМИТОТ НА НАТО ВО ПЕЛЕРИНА ОД 7.700 ДОЛАРИ

ШТРУМФЕТА ИЛИ СТРАШИЛО – СКУЛПТУРАТА НА МЕЛАНИЈА ТРАМП ГИ ЗАБАВУВА СЛОВЕНЦИТЕ

МЕЛАНИЈА ТРАМП КАКО ОДРИ ХЕПБЕРН НА ПРИЕМОТ КАЈ БРИТАНСКАТА КРАЛИЦА

ИНСПИРАЦИЈА И БОРЕЦ – ПРВАТА ДАМА НА САД ПОВЕДЕ 10-ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ НА ГОВОРОТ НА ДОНАЛД ТРАМП

СЕДУМ ГОДИНИ Е ГРАНИЧНА ВОЗРАСТ ЗА ВЕРУВАЊЕ ВО ДЕДО МРАЗ, КАЖА ТРАМП ВО БОЖИЌНИТЕ РАЗГОВОРИ СО ДЕЦА

ПРЕД ПИРАМИДИТЕ ПОЗИРАШЕ ВО КОСТУМ ОД ГАНГСТЕР-ЕРАТА – МОДНИТЕ ГРЕШКИ НА МЕЛАНИЈА ТРАМП ВО АФРИКА