Мет

Таг
4Вести

СТУДИИ НА ЛОНДОНСКИОТ МЕТРОПОЛИТЕН УНИВЕРЗИТЕТ ОД СЕПТЕМВРИ ВО СКОПЈЕ

ПЛАСИДО ДОМИНГО ДОБИ ПАРЧЕ ОД ПОДОТ НА МЕТ ЗА 50-ГОДИШНИНАТА ОД ДЕБИТО ВО ЊУЈОРШКАТА ОПЕРА

ВАТИКАН ЌЕ МУ ПОЗАЈМИ НА МЕТ ПАПСКИ ПРСТЕНИ И КРУНИ ЗА ИЗЛОЖБА

МЕТ ПОРАЧУВА: OСТАВЕТЕ ГИ ТЕЛЕФОНИТЕ И УЖИВАЈТЕ ВО МИКЕЛАНЏЕЛО