„Мета“

Таг
3Вести

ЗАКЕРБЕРГ ПРЕТСТАВИ НОВИ ЧЕТБОТИ СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА КОИ ЌЕ ИМААТ ЛИЧНОСТ

ЕДНА ЧЕТВРТИНА ОД СВЕТСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СЕКОЈДНЕВНО БИЛА НА ФЕЈСБУК ВО ДЕКЕМВРИ

„ФЕЈСБУК“ СТАНА „МЕТА“ ЗА ДА РАЗВИВА МЕТАВЕРЗУМ, ВО КОЈ ЛУЃЕТО ЌЕ ЖИВЕАТ ВИРТУЕЛНА КОПИЈА НА СВОЈОТ ФИЗИЧКИ ЖИВОТ