Метју Пери

Таг
7Вести

ОТВОРЕНА ИСТРАГА ЗА СМРТТА НА АКТЕРОТ МЕТЈУ ПЕРИ

МЕТЈУ ПЕРИ ВЕРУВАШЕ ДЕКА ГИ ПОБЕДИЛ СВОИТЕ ЗАВИСНОСТИ ПРЕД ДА ПОЧИНЕ, ИЗЈАВИ НЕГОВИОТ ОЧУВ

ИМА МНОГУ ДА СЕ КАЖЕ, НО ЌЕ СИ ОСТАВИМЕ ВРЕМЕ ДА ТАГУВАМЕ, КАЖАА АКТЕРИТЕ ОД „ПРИЈАТЕЛИ“ ПО СМРТТА НА МЕТЈУ ПЕРИ

СЕКОГАШ БЕШЕ НАЈСМЕШНАТА ЛИЧНОСТ ВО СОБАТА, КАЖАА КРЕАТОРИТЕ НА „ПРИЈАТЕЛИ“ ЗА МЕТЈУ ПЕРИ, ПРИЧИНАТА ЗА СМРТТА ЗАСЕГА НЕ Е УТВРДЕНА

МЕТЈУ ПЕРИ ЗАРАБОТУВАЛ 1,1 МИЛИОН ДОЛАРИ ПО ЕПИЗОДА НА ВРВОТ НА СЛАВАТА, ФИНАЛЕТО НА „ПРИЈАТЕЛИ“ ГО ГЛЕДАА 52,2 МИЛИОНИ ЛУЃЕ ВО САД

„ПРИЈАТЕЛИ“ БЕШЕ ГОЛЕМА РАБОТА И НЕ САКАВ НИКОЈ ДА ЗНАЕ ДЕКА ИМАМ ПРОБЛЕМИ СО ДРОГА И АЛКОХОЛ, КАЖА МЕТЈУ ПЕРИ, КОЈ ПОЧИНА НА 54 ГОДИНИ

ЅВЕЗДАТА НА „ПРИЈАТЕЛИ“ МЕТЈУ ПЕРИ СЕ СВРШИ ЗА ПРВПАТ НА 51 ГОДИНА