„Мојот маж“

Таг
5Вести

ДРАМСКИ ТЕАТАР СО „МОЈОТ МАЖ“ ГОСТУВА ВО ПОДГОРИЦА

МОТ ГОДИНАВА ВО ДВА БЛОКА, МЕЃУ 26-ТЕ ПРЕТСТАВИ И ТРИТЕ ВЕРЗИИ НА „МОЈОТ МАЖ“ НА БУЖАРОВСКА

БЕЛГРАДСКАТА ПРЕТСТАВА „МОЈОТ МАЖ“ ПО ДЕЛОТО НА РУМЕНА БУЖАРОВСКА ВЕЧЕРВА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

„МОЈОТ МАЖ“ ОД РУМЕНА БУЖАРОВСКА ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО СЕ ИГРА ВО ЈУГОСЛОВЕНСКО ДРАМСКО ПОЗОРИШТЕ

ИСКРЕНО ГОВОРИМЕ ЗА СТИГМА И ТАБУ, ВЕЛИ ЕКИПАТА НА „МОЈОТ МАЖ“ ПРЕД ВЕЧЕРАШНАТА ПРЕМИЕРА ВО ДРАМСКИ