монодрама

Таг
2Вести

МНТ ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРОТ СО БЕСПЛАТНА ИЗВЕДБА НА ПРЕТСТАВАТА „САМО ГЛАС“

МОНОДРАМА НА ЃОРЃИ ЈОЛЕВСКИ ДЕНЕС ПРЕМИЕРНО ВО МНТ