мост

Таг
28Вести

НАЈКРАТКИОТ МЕЃУНАРОДЕН МОСТ НА СВЕТОТ Е ДОЛГ 10 МЕТРИ И ГИ ПОВРЗУВА САД И КАНАДА

НОВ СТАКЛЕН МОСТ ВО ГРУЗИЈА НУДИ МОЖНОСТ ДА СЕ ВОЗИ ВЕЛОСИПЕД ПОВРЗАН СО ЗИПЛАЈН

ВИЕТНАМ ОТВОРИ НОВ СТАКЛЕН МОСТ КОЈ НУДИ ПОГЛЕД ОД ВИСИНА ОД 150 МЕТРИ

ВО ЧЕШКА ЌЕ СЕ ОТВОРИ НАЈДОЛГИОТ ПЕШАЧКИ ВИСЕЧКИ МОСТ НА СВЕТОТ

ТУРЦИЈА ПО ПЕТ ГОДИНИ ИЗГРАДБА ГО ОТВОРИ НАЈДОЛГИОТ ВИСЕЧКИ МОСТ НА СВЕТОТ

МОСТ НА ИГРАЧКИ ГИ ПОВРЗУВА УКРАИНА И РОМАНИЈА

БОЛНИЦА, МОСТ И ГАЛЕРИЈА ВО КОНКУРЕНЦИЈА ЗА НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБРО АРХИТЕКТОНСКО ДЕЛО