мотоцикл

Таг
4Вести

„АСТОН МАРТИН“ ПРВПАТ НАПРАВИ МОТОЦИКЛ, ЌЕ СЕ ПРОДАВА ЗА 108.000 ЕВРА

НОВИТЕ ЕЛЕКТРИЧНИ ВЕЛОСИПЕДИ НА „ХАРЛИ-ДЕЈВИДСОН“ СЕ НАМЕНЕТИ ЗА ГРАДСКО ВОЗЕЊЕ

„НЕРА“ Е ПРВИОТ МОТОЦИКЛ НАПРАВЕН СО 3-Д ПЕЧАТЕЊЕ

„ХАРЛИ-ДЕЈВИДСОН“ ГО ПОКАЖА СВОЈОТ ПРВ ЕЛЕКТРИЧЕН МОТОЦИКЛ