мозок

Таг
5Вести

ПОПЛАДНЕВНАТА ДРЕМКА ГО ОДЛОЖУВА СТАРЕЕЊЕТО НА МОЗОКОТ И Е ДОБРА ЗА ЗДРАВЈЕТО, ВЕЛИ НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ

ПРЕТЕРУВАЊЕТО СО ШЕЌЕР И СО КОФЕИН МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ДЕПРЕСИЈА И ДЕМЕНЦИЈА, ВЕЛИ АМЕРИКАНСКИ ПСИХИЈАТАР

ЛУЃЕТО НА КОИ ИМ ПОМИНУВААТ МОРНИЦИ ОД МУЗИКА ИМААТ ПОСЕБНИ МОЗОЦИ