Музеј „Мадам Тисо“

Таг
5Вести

ЛОНДОНСКИ „МАДАМ ТИСО“ ГО ПРЕОБЛЕЧЕ ТРАМП ВО ГОЛФЕР

„МАДАМ ТИСО“ ВО БЕРЛИН ПОСТАВИ НЕ ВОСОЧНА, ТУКУ ЖИВА ФИГУРА НА ТРАМП

МЕЛАНИЈА ТРАМП ДОБИ ВОСОЧНА ФИГУРА ЗА 48. РОДЕНДЕН

ФАНОВИТЕ НА ТОМ ХАРДИ МОЖАТ ДА МУ ГО СЛУШААТ СРЦЕТО