музичари

Таг
4Вести

ВЕЛЕШКОТО ТРИО „ДАМАР“ ИЗВЕДЕ МАКЕДОНСКИ НАРОДНИ ПЕСНИ НА ФЕСТИВАЛ ВО АНТИЧКИ ТЕАТАР ВО РИМ

МИКС НА СТАРОТО И НОВОТО – ВУДСТОК ОБЈАВИ КОЈ ЌЕ ПЕЕ НА 50-ГОДИШНИНАТА

СВЕТСКИ ЅВЕЗДИ ОД САД, ЕВРОПА И ОД АФРИКА НА 36. СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ