настап

Таг
3Вести

КАЈЛИ МИНОГ ПЛАЧЕШЕ ОД СРЕЌА НА ГЛАСТОНБЕРИ

СИГУРНО ЌЕ ИМА СОЛЗИ – КАЈЛИ МИНОГ СЕ ВРАЌА НА ГЛАСТОНБЕРИ 14 ГОДИНИ ОТКАКО ГО ОТКАЖА НАСТАПОТ ПОРАДИ РАК

КОМИЧАРОТ ЛУИС СИ КЕЈ ГО ИМАШЕ ПРВИОТ ОТКАКО ПРЕД 10 МЕСЕЦИ СЕ НАЈДЕ НА ЦРНАТА ЛИСТА ВО ХОЛИВУД