настава

Таг
7Вести

ЛЕТОНСКАТА ВЛАДА ИМ ДОЗВОЛУВА НА УЧИЛИШТАТА ДА ДРЖАТ ЧАСОВИ НА ОТВОРЕНО

УЧИТЕЛИТЕ ОД НЕАПОЛ ЈА ПРЕФРЛИЈА НАСТАВАТА НА ДИСТАНЦА НА УЛИЦИТЕ И БАЛКОНИТЕ

ПЛАТФОРМАТА ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА SCHOOLS.MK ДОСТАПНА ОД ДЕНЕСКА

НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА ЌЕ ПОЧНЕ ОНЛАЈН ЗА НАЈГОЛЕМ ДЕЛ ОД УЧЕНИЦИТЕ

ЦЕЛАТА НАСТАВА НА КЕМБРИЏ ЌЕ БИДЕ ОНЛАЈН ДО ЛЕТОТО 2021

УЧЕБНАТА ГОДИНА ЌЕ ЗАВРШИ БЕЗ ДРЖАВНА МАТУРА И ЗАВРШЕН ИСПИТ

ИТАЛИЈА ЌЕ БИДЕ ПРВА ЗЕМЈА ВО КОЈА КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ ЌЕ СТАНАТ УЧИЛИШТЕН ПРЕДМЕТ