Национална галерија на Македонија

Таг
11Вести

ВО ЧИФТЕ АМАМ СЕ ОТВОРА АВСТРИСКО-МАКЕДОНСКА ИЗЛОЖБА ЗА ЖЕНИ УМЕТНИЦИ

НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА ПОСТАВИ ОНЛАЈН ИЗЛОЖБА ВО ЧЕСТ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА АУТИЗМОТ

ИЗЛОЖБА ВО ЧИФТЕ АМАМ ВО ЧЕСТ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЛИЦАТА СО АУТИЗАМ

ЖЕНАТА КАКО ИДЕАЛ И КОПНЕЖ ВО ИЗЛОЖБАТА „ЗА НЕА“ ВО ЧИФТЕ АМАМ

ФАНТАЗИЈА ВО ГЛИНА – УЧЕНИЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ СО ИЗЛОЖБА ВО МАЛА СТАНИЦА

„ДАЈ МУ ФОРМА НА ЖИВОТОТ“ – ИЗЛОЖБА НА УМЕТНОСТ ОД ГЛИНА НА УЧЕНИЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ

„ПЛАКАТОТ ВО НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА“ – ИЗЛОЖБА ВО МАЛА СТАНИЦА

ИЗЛОЖБА НА 60 УМЕТНИЦИ ОД КОЛЕКЦИЈАТА НА НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА

60 ДЕЛА ОД ЦЕЛА ДРЖАВА ЗА 100 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА БОРКО ЛАЗЕСКИ

СЛИКИ СО МОТИВИ ОД МАКЕДОНСКИТЕ ГРАДОВИ ИЗЛОЖЕНИ ВО ВЕЛЕС